Lalalas Nyheter för i sommar!

Dans för hela familjen Med Lalala i sommar! Stor, liten eller mellan spelar ingen roll! Ingen åldersgräns. Det är helt gratis och sker den 28 juli kl 3 i svartmangatan 6 Gamla Stan. Föramälan är inget krav men bra om man vill vara säker på att få plats. Vi dansar och leker lekar för hela familjen. Första 10 min kör vi fokus på de allra minsta, 10 min blir sen fokus på -2-3-4-5 år, för att sedan blanda med fokus på allt från bebissteg till lite mer avancerade steg. Man hänger med bäst man kan och utan prestationskrav. Fika kommer finnas till självkostnadspris. Vi varvar dansarna med lek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s